ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ και ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

2013-08-08 18:36


σε μιά μοναδική συναυλία στο Φεστιβάλ Κασσάνδρας (Σίβηρη)

"ΛΟΥΛΟΎΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ"

Έπειτα από την Παράστασή τους στο Ηρώδειο που μίλησε απευθείας στην καρδιά του κοινού, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Φωτεινή Δάρρα παρουσιάζονται στο Φεστιβάλ της Σίβηρης με έναν καινούργιο και διαφορετικό για αυτούς τρόπο: Μετά από πολλές συνεργασίες με μεγάλες ορχήστρες και σχήματα, σε σημαντικούς συναυλιακούς χώρους στην Ελλάδα και εξωτερικό, εφέτος συναντούν το κοινό τους με ένα μοναδικό ρεσιτάλ Πιάνο-Φωνή: σχήμα που ξεγυμνώνει την ψυχή της μουσικής και επιτρέπει να ακουστεί αβίαστα ο μαγικός κόσμος της ουσίας του ελληνικού τραγουδιού.
Με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τις σημαντικώτερες στιγμές από το κοινό -αλλά και το ευρύτερό τους- ρεπερτόριο, οι δύο καλλιτέχνες δημιούργησαν τον μουσικό κόσμο μιάς ξεχωριστής βραδυάς ειδικά φτιαγμένης γιά το κοινό της Χαλκιδικής. Τραγούδια που μοιράστηκαν με το κοινό μέσα στα χρόνια αλλά και καινούργια μουσικά τοπία που διάβηκαν.
Από το “Φεύγα” μέχρι το “Cançao do Mar”, από τις “Μάγισσες της Σμύρνης” και το εκρηκτικό “Παρασκευή Μεγάλη” μέχρι τον Χατζιδάκι και τον Θεοδωράκη, από την “Αναστασία” και το “Λόγω τιμής” μέχρι τον ρεμπέτη Γιάννη Παπαϊωάννου και τον Τσιτσάνη αλλά και τα πιανιστικά “Τοπία” το πρόγραμμα οδηγεί στα τραγούδια του Νίκου Γκάτσου από την συλλογή “Λουλούδι στη Φωτιά” αλλά και το ολοκαίνουργιο τραγούδι “Ρομπέν των Θαλασσών” σε στίχους του Χρήστου Παναγιωτόπουλου που ξεχώρισε στο Ηρώδειο πριν λίγες εβδομάδες.
Η διαδρομή των δύο καλλιτεχνών, με ήθος και ποιότητα, τους κάνει ξεχωριστούς και σπάνιους. Η επίσκεψη τους στη Σίβηρη, την Δευτέρα 12 Αυγούστου με τις βαλίτσες τους γεμάτες σπουδαίες ερμηνείες σε μεγάλα τραγούδια τους, σίγουρα ειναι μια από τις πιο δυνατές του καλοκαιριού και υπόσχεται να μείνει αξέχαστη .

Αμφιθέατρο Σίβηρης
Δευτέρα 12 Αυγούστου, ώρα 21:30

Προπώληση εισιτηρίων:
• ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ: ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΠΑΡΟΥΛΙΑΣ 23740 23830
• ΣΙΒΗΡΗ: ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΑΝΑΛΟΥΤΣΟΣ: 23740 24912
• ΣΙΒΗΡΗ: SUPER MARKET ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: 23740 22279